Kárrendezés Online—Az Allianz-nál ez is lehetséges!

2018.08.14.

Akár bejelentésről, akár iratpótlásról van szó, az Allianz-nál sorban állás nélkül, azonnal intézheted a kárügyeidet!

Korábbi bejegyzésünkben már szó volt róla, hogy az Allianz-nál milyen könnyedén lehet biztosítást kötni online. Ez a kárrendezésnél sincs másképp!

Internetes felületünkön akár otthonról is intézheted biztosítási szerződéseidhez kapcsolódó kárügyeidet az alábbi biztosítások esetén:

Kárbejelentés

A kárrendezés oldalunkon termékenként megtalálod, mire van szükséged a károd online bejelentéséhez.  Ezen felül érdemes átböngészni a kötelező biztosítás és a casco oldalán a „Fontos tudnivalók kár esetén” című részt is, hiszen akár volt már károd, akár nem, ezekkel az információkkal érdemes tisztában lenni.

Allianz - Online kárrendezés Allianz

Online iratpótlás

Lemaradt egy dokumentum kárbejelentéskor?

Semmi gond! Nincs szükség rá, hogy külön szaladgálj egy papír miatt. Kötelező, casco és lakásbiztosítás esetén az Allianz-nál lehetőséged van online pótolni a szükséges iratokat. Ugye mennyire egyszerű?

Aktuális kárstátusz

Online Kárstátuszlap felületünkön, nyomon tudod követni folyamatban lévő gépjármű vagy lakossági vagyon kárügyed aktuális állapotát, a szükséges teendőket, valamint le tudod tölteni a kárral kapcsolatosan e-mailben vagy postai úton küldött értesítéseinket, tájékoztató leveleinket.

A digitalizáció és az innováció elkötelezett híveiként folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több kényelmes megoldást tudjunk nyújtani számodra a biztosítási szerződéseid kapcsán.

Hagyd, hogy az Allianz társad legyen az életed útján!

Allianz Blog

Kíváncsi még több bejegyzésünkre?