LAKÁS 2017 kiállítás

2017.03.24.

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, mindenképpen érdemes hétvégén ellátogatnod a Millenárisra, ahol megrendezésre kerül az ingyenesen látogatható LAKÁS 2017 kiállítás és vásár (2017. március 25-26., Millenáris Park).

Lakást vennél? Eladnál? Tájékozódnál az ingatlanpiaci helyzetről?

A B pavilonban minden a lakáskeresőknek szól majd: új és használt lakásokról, felújításról, telkekről, hitelről (pl. CSOK konstrukció) vagy biztosításról, itt mindenről hiteles információkat szerezhetsz.

A kiállítás ajánlott mindenkinek, akik lakást akarnak venni vagy eladni, bérelni vagy bérbe adni, hitel felvételén gondolkoznak, felújítani, modernizálni szeretnének, komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretnének kapni a lakásvétel vagy eladás menetéről.

Allianz - Új lakások

Megéri most ingatlant vásárolni? Meddig tarthat az áremelkedés?

A LAKÁS 2017 kiállítás és vásár keretén belül megrendezésre kerülnek olyan szakértők által tartott előadások is, amelyek kiemelt témái a fenti kérdésekre adott válaszok mellett a tisztuló lakáspiac, a bérleti díjak, vagy az elérhető hozamok. Kínálati oldalról tippeket kaphatunk, milyen módon hirdessük eladó/kiadó ingatlanjainkat, keresleti oldalról pedig arról, hogy hogyan érdemes lakáshitelt felvenni, illetve arról is, mire kell figyelnünk új építésű lakás vásárlásakor.

Mindent letarol az okos otthon?

Pénteken a kiállításhoz kötődően első alkalommal megrendezésre kerül a LAKÁS 2017 konferencia, ahol a résztvevők az ingatlanpiacot érintő stratégiai kérdésekbe kaphatnak betekintést, mint például a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségek és kihívások, az okos otthon kérdése, és szektort komolyan érintő munkaerő piaci változások. Ez a program nem része az ingyenes kiállításnak és vásárnak.

Allianz – Élőben a helyszínen és Facebookon is!

A több tucat kiállító között természetesen találkozhatsz velünk is, várunk az Allianz standjánál, ahol vendégünk vagy egy csésze finom kávéra, sőt, még egy 50.000 Ft értékű IKEA vásárlási utalványt is nyerhetsz. :) Ráadásul élő facebook-os bejelentkezéssel is készülünk, így érdemes vasárnap délelőtt is velünk tartani, akár a helyszínen, akár a képernyők előtt!

Allianz Blog

Kíváncsi még több bejegyzésünkre?