Szeretnél a Bayern München játékosaival találkozni személyesen?

2017.06.03.

A futball egy olyan nemzetközi nyelv, ami ledönti a korlátokat, és összeköti az embereket a világ minden tájáról. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az immár 9. alkalommal megrendezésre kerülő Allianz Junior Focitábor, ahol a világ 25 országából várja az Allianz a jelentkezőket, többek között itthonról is!

Idén két 14-16 év közötti fiatal utazhat Münchenbe, ahol életre szóló élményekkel gazdagodhatnak a focitábor révén. A részvétel számukra természetesen ingyenes.

Foci, foci, foci…

…Minden mennyiségben! A hat napos tábor középpontjában a futball áll, így minden focirajongó fiatal álma teljesülhet, hisz a napi edzéseket az FC Bayern ifjúsági trénerei tartják, így igazán profi csapat által lehet tanulni, fejlődni, és persze nagyon jól szórakozni. Stratégia, személyre szabott tanácsok, trükkök és praktikák, minden, ami a jövőben is hasznára válhat a jövőbeli focistának.

Nem maradnak el a közösségi és csapatépítő programok sem, hisz a táborba 25 országból érkeznek résztvevők. Az edzéseken is megtapasztalhatják a fiatalok, milyen egy nemzetközi, multikulturális csapat részének lenni. Ezt erősítik a színes és érdekes közösségi programok is.

 

Allianz - Allianz Junior Focitábor 2016-ban

Neuer, Lewandowski, Müller… Találkozás az FC Bayern sztárjaival!

A tábor fénypontja, amikor a tehetségek találkozhatnak a példaképeikkel. Az FC Bayern játékosai közül páran személyesen látogatnak el a táborozókhoz. A dedikáláson kívül lehetőség van kötetlen beszélgetésre, és közös fényképek készítésére is.

Ezen felül a program részét képezi egy FC Bayern mérkőzés megtekintése is az Allianz Arénában, ahol több, mint 70.000 szurkolóval élhetik át a résztvevők az igazi teltházas stadionélményt.

Allianz - Allianz Junior Focitábor 2016-ban

Hogyan lehet jelentkezni?

Május 25. és június 18. között a jelentkezőnek el kell elkészíteni és feltölteni egy videót a saját facebook profiljára #lepjbatran vagy #lépjbátran jelöléssel, amelyben bemutatja, hogyan tud focizni és elmondja, milyen álmait szeretné valóra váltani a focival kapcsolatban. Az érvényes jelentkezéshez az szükséges, hogy a feltöltött videó nyilvános beállítással kerüljön ki a jelentkező facebook profiljára.

Szavazatok (likeok) gyűjtésére 2017. június 18. 24:00 óráig van lehetőség. A legjobbakkal felvesszük a kapcsolatot a második forduló kapcsán.

Mire vársz? Ne habozz, lépj bátran, és gyere velünk Münchenbe! Vár az Allianz Junior Focitábor 2017-ben is.

 

Allianz Blog

Kíváncsi még több bejegyzésünkre?