Tisztelt Ügyfeleink!

A május 23-án késő délután és este erős széllökésekkel, felhőszakadással, jégesővel és villámlással járó vihar jelentős károkat okozott, ezért nagyobb mennyiségű kárbejelentésre számítunk és a telefonos ügyfélszolgálaton megnövekedhet a várakozási idő.

Éppen ezért érdemes az online felületet használni, ahol az Allianz folyamatosan, a nap 24 órájában fogadja a kárbejelentéseket.

Online díjfizetés

Fizesse be biztosítási díját online, otthona kényelméből.

Kárrendezés

Intézze kárügyeit, online, sorbanállás nélkül.

Allianz - 280x150_03

                                                                 

Közlemény

A Fővárosi Ítélőtábla az Ügyész felperes keresetére az Allianz Hungária Biztosító Zrt. alperes ellen indult perben a 2016. március 8-án kelt 16.Gf.40.001/2016/10. számú jogerős ítéletével megállapította, hogy az alperes ABH-12950/3. nyomtatványszámú „Allianz lakóközösség biztosítás” általános szerződési feltételeiben azon feltételek (20.11. pont és 28.11. pont), amelyek szerint

„A biztosító káridőponti avult éréken téríti meg a kár időpontjában 85 %-osnál nagyobb elhasználtságú közösségi ingóságok kárait”.,

az alperessel fogyasztói szerződést kötő valamennyi félre kiterjedő hatállyal mint tisztességtelen szerződési feltételek érvénytelenek.